19 barndom diller og legeplads tendenser – der definerer 1980’erne

Home page TOP

Lige når du troede, at BMX eller Chopper ikke kunne være køligere, tog Spokey Dokes alle ting to hjul i stratosfæren af ​​forundring. Disse enkle runde plastikkugler monteres på egerne, og i en langsom hastighed ride, ville have tid til at glide op og ned egeren at gøre en støj, der kunne tage voksne tilbage billige nike air max til minderne om skole for 30 år siden. For andre, selvom de var så visuelt grimme som de var irriterende disse farvestrålende trusler var også tilgængelige med glød i mørke egenskaber.

Casio imperium af digitale ure bragt i et helt nyt publikum af matematik hade skolebørn i 1980’erne med indførelsen af ​​miniaturiserede regnemaskine teknologi. Med knapper, der kun små fingre præcist kunne presse, disse ure helt sikkert reddet mange et barn i en pop quiz. Teknologi nike free 5.0 dame billig senere udviklet til at omfatte tv-fjernbetjeninger i dem, forårsager kaos for enhver improviseret video i klassen eller fører til et argument i en episode af Knightmare eller Fun House mellem søskende efter skole.

Efter Mattel beslutning om at skrue ned for tilbuddet om at producere Star Wars legetøj (oh dear!), At selskabet med tilbagevirkende kraft cottoned på tanken om, at merchandising kan planlægges fra starten. Fra dette, Mattel skabte hele tegneserie franchise af He Man og Masters of the Universe til blot at støtte produktionen af ​​Prince Adam, Skeletor, Mand på våben og co legetøj. Overflødigt at sige, de manglede senere appel af Star Wars legetøj en tur til en lokal indendørs marked kunne taske billige nike air max dig Zodac, Man E Faces nike free tilbud dame eller Fisto for øre, og ikke de hundredvis nike air max 1 af pounds nu krævet en boxed Luke Skywalker eller Lando Calrissian.

Hasbro udviklet sig ganske fodfæste på skolens diller, selvom den mest populære af disse var måske Transformers, som siden har affødt en tv-serie og blockbuster film franchise. Titular robotter i nike free run 3 nike air max 1 women dame forklædning tilladt børn at skifte mellem biler, fly og i tilfælde af Soundwave, selv en kassettebåndoptager. Så skrøbelig som de var banebrydende, Transformers bukket under for utallige legeplads tragedier; det tog kun et slip af hånden til at omdanne Optimus Prime i en kandidat til bilkirkegård.

Det synes svært at tro, at Micro Machines er ikke længere hos os givet deres grasserende popularitet i 80’erne og 90’erne, men denne berømte legetøj linje var næsten ophørt i 2006. Da små remakes af større legetøjsbiler, Micro Machines ikke kun tjente et større formål i foliering tyvene af Home Alone, men de gik også videre til stjerne i et af de mest husket bilspil videospil af de sidste 25 år. Bedst af alt, kunne børnene fylde deres lommer med dem perfekte til en snu race på skrivebordet, når en lærer vendte ryggen.