Dont du bare hader dem grådige rige mennesker – der dont dele den rigdom med alle

Home page TOP

Der bør være nogle grænser for, hvor meget rigdom nogen enkelt person, bør have tilladelse til at kontrollere, men problemet er de rige er de mennesker, der laver lovene, og de aren selv kommer til at overveje det faktum, at de svælge i dekadence, mens deres medmenneske væsener lider under deres fødder i hænderne på de rige.

De har simpelthen fortælle alle, at de også kan slutte sig til dem, hvis de arbejder hårdt nok, smart nok, og bla, bla, bla.

Jeg håber bare Someday folk på jorden vågne op ud af denne fantasi og trække de gamle Skæremaskiner igen og begynde lopping hovederne af disse selvproklamerede moderne vidundere, der elsker at fortælle os alle de fantastiske ting, de er i stand til, men aldrig drømmer om at gøre.

Hvorfor en person kan have en milliard dollars og mindre end en kilometer fra dem folk sulte og kæmper bare for at købe et brød er fuldstændig absurd, men vores love er skrevet for at gøre det med ingen ende i sigte.

Mindre end 1% af jordens befolkning ejer over 99% af alt på planeten.

Leonardo del Vecchio er grundlægger af Luxottica briller og hans nettoformue står omkring 10500 Kjøp ray ban solbriller herre millioner dollars. En af fem børn, blev han rejst på et børnehjem efter hans enke og mor ikke kunne støtte ham. Arbejdede i en fabrik, der fremstillede forme til auto dele, brillestel; afskårne del af hans finger. I en alder af 23 åbnede egen støbning butik, hvilket gør brillestel. Nu er hans Luxottica er verdens største producent af solbriller og ray ban briller tilbud recept briller, der sælges under sådanne mærker som Ray Ban, Oakley. Også driver mere end 6.000 detailforretninger gennem Sunglass Hut og ray ban briller tilbud Lenscrafters butikker.

Jeg tror vi alle fortjener noget af det, Leonardo arbejdede hårdt for.

Jeg er træt af at høre folk sige, hvis du arbejder hårdt, kan du blive rig. Oddsene er astronomiske, som at vinde i lotteriet.

Søster dimitterede med en dobbelt stor, tænkte hun havde systemet slå sundhedspleje i Amerika lukke hendes malkeko ned. (Ja, hun havde forsikring, den bedste. Men forsikringsselskaberne havde de bedste advokater. Kan du tro forsikringsselskaberne tjene penge ved ikke at betale for medicinske procedurer, for en hel liste over betingelser.?!?)

Jeg har arbejdet hårdt hele mit liv, og jeg ville ikke have noget, hvis jeg didn sælge marihuana. Kursus jeg kommer fra fattige, og jeg en enlig forælder, så jeg fortjener at se folk køre forbi mig, mens jeg går på arbejde, hvilket er, hvad jeg ville gøre, hvis alt, hvad jeg gjorde, var arbejde hårdt.

hvad jeg hader, er den mand, der vil opkræve sin kunde $ 1000 for en flaske vand, fordi han er i ørkenen, så betale sin medarbejder $ 1 for at levere det, fordi han ikke har råd til at forpasse en enkelt sorteper. Jeg hader Hatcher i ray ban clubmaster solbriller pris nedtrapning af Christopher Walken spiller der bruger økonomi at slavebinde empoverished. og jeg hader dem, der bruger deres økonomiske magt til at presse på for love til at forstærke deres økonomiske magt.

Det er sjovt, hvordan folk tilbeder themarket som om det er nogle omnicient diety men i virkeligheden de rige og magtfulde ray ban clubmaster solbriller pris konstant overtræder den. ikke kun de skaber en kunstig knaphed at retfærdiggøre højere priser, men de faktisk har forbudt naturlig udbud og efterspørgsel, fordi Littleman er bedre i stand til at drage fordel af naturlige udsving, end der er virksomheder. din diety themarket er død og elskede ledere har trukket sit lig op som en marionetdukke.